Kauneus Hieronta: Hieronnan perusteet

Täällä Kauneus Hierontassa haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen hierontakokemuksen. Hieronnan saaminen on erittäin rentouttavaa toimintaa, mutta jotkut ihmiset, erityisesti ensikertalaiset, voivat olla hermostuneita hieronnasta. 

Auttaaksemme poistamaan nämä värinät, olemme koonneet joitain asioita, jotka on muistettava seuraavan kerran, kun hemmottelet itseäsi hieronnalla. 

Käy suihkussa

Vaikka hierontaterapeutti ei välitä tai puhu, olisi kaikkien parasta, jos voisit mennä hierontaan tuoreena suihkusta. Tämä ei ainoastaan ​​auta hierojaa, vaan se on myös hyvä henkilökohtaisen hygienian käytäntö. 

On myös tärkeää huomata, että vanha tai kuivattu hiki on haisevampaa ja uusi hiki ei ole niin suuri ongelma. Loppujen lopuksi hiki on luonnollista tietyille hierontatyypeille, kuten urheiluhieronnalle.

Älä ole ujo 

Hierontahuone on arvosteluton alue, sinun ei tarvitse huolehtia kehosi ulkonäöstä astuessasi jalkaan laitoksessamme. Hieronnan päätavoite on auttaa kehoa, lihaksia ja niveliä rentoutumaan, mikä voi olla vaikeaa saavuttaa, jos stressaat kehostasi.

Hierontaterapeutit eivät välitä kehosi ulkonäöstä, niiden ainoa tarkoitus on lievittää stressiä, lievittää lihasjännityksiä ja tuoda rentoutusta koko kehollesi.

Pukeudu mukavasti Pukeudu mukavasti

riippuen laitoksesta tai saamastasi hieronnasta. Jotkut maat tekevät hierontaa alastomana vain pyyhkeellä peitettynä ruumiinosiensa päälle. Mutta jos et ole tyytyväinen siihen, voit aina pukeutua mukavasti.

On suositeltavaa, että jos aiot käyttää vaatteita hieronnan aikana, muista käyttää joustavia tai joustavia materiaaleja. Älä käytä jotain, joka voi häiritä hierontaa tai jotain, joka voi olla hierojan vaikea vaivata.

On ok nukahtaa

Kuten olemme jo todenneet, hieronnan saaminen on erittäin rentouttavaa, mikä tarkoittaa, että voit helposti nyökkää, kun hieronta on niin hyvää. Jos sinusta tuntuu, että aiot nukahtaa, älä pelkää tehdä niin, koska tämä on täysin normaalia tuntea.

Jos ajattelet, että haluat pysyä hereillä koko hieronnan, koska maksoit siitä, et menetä, jos nukahdat. Kehosi saa silti rentoutumista ja maksimaalisen hyödyn hieronnasta.

Älä pelkää kommunikoida

Luota meihin, kun sanomme tämän, haluamme, että saat parhaan mahdollisen rentoutumisen. Joten kun sinusta tuntuu epämukavalta, onko hieroja liian kova tai pehmeä, älä pelkää kertoa heille. 

Jos et pidä tietystä tekniikasta tai et pidä hieronnan paineesta, puhu, koska tämä voi suuresti auttaa hierojaa antamaan sinulle rentouttavan kokemuksen. Vaikka sinun pitäisi mennä kylpyhuoneeseen istunnon keskellä, älä pelkää anteeksi hierontaa. 

Kauneus Hieronta: 7 syytä saada hieronta

Me Kauneus Hierontassa uskomme hyvän hieronnan tärkeyteen. Kun tartumme niin moniin sitoumuksiin elämässämme, meillä on tapana ylittää itsemme ja vahingoittaa kehoamme. Kyllä, haluamme nauttia elämästä tekemällä tärkeää työtä tai tekemällä uusia ja mielenkiintoisia asioita, mutta keho tarvitsee myös tauon kaikkien näiden asioiden tekemisestä kerralla. 

Auta sinua hallitsemaan kaikkia tekemiäsi asioita harkitsemalla aikaa saada hyvä hieronta. Loppujen lopuksi se ei ole vain rentoutumista, se on hyvä myös kehosi eri puolille. Tässä on 7 syytä, kuinka se auttaa sinua: 

Lisää immuunijärjestelmää.

Kymmenet yön yli yöpyvien välittömien määräaikojen ylittäminen voivat vaikuttaa suuresti fyysiseen terveyteesi. Ihmiset joutuvat nukkumaan 8 tuntia päivässä, joten usean yön vetäminen voi aiheuttaa immuunijärjestelmän epäonnistumisen. Vaikka onkin vielä parempi nukkua, voit parantaa immuunijärjestelmääsi hieronnalla. Hyvä hieronta auttaisi lisäämään kehon tappaja-T-solujen muodostumista, jotka torjuvat viruksia.

Paranna mielenterveyttä ja hyvinvointia

Kun tunnet itsesi hukkua, sinulla on taipumus tuntea joko uskomattoman pelkoa hallinnan puutteesta tai masentunut, jos sinusta tuntuu, että et ole tarpeeksi hyvä. Näiden valtavien tunteiden ei kuitenkaan tarvitse olla toistuva asia! Hieronnalla terapeutti pystyy lievittämään tuntemasi jännityksen asettamalla mielesi ja kehosi rennossa tilassa. 

Paranna verenkiertoa

Jos elimistössäsi on paljon jännitystä lihaksissa, veri ei kiertää kunnolla kehossa, jotta se voisi parantua kunnolla sairauksista ja vammoista. Hyvällä hieronnalla terapeuttien käyttämä paine poistaa kuitenkin kehosi jännityksen auttaakseen verenkiertoa tärkeillä alueilla.

Poistaa myrkkyjä

Monien ympäristötekijöiden ja mahdollisesti epäterveellisen elämäntavan takia useimmat meistä absorboivat henkeä uhkaavia toksiineja kehoomme. Voimme kuitenkin lievittää näitä toksiineja tekemällä hyvän hieronnan! Koska hierontaterapeutti stimuloi kehon pehmytkudoksia, tämä auttaa sitä vapauttamaan myrkkyjä veresi ja imusuonten kautta.

Paranna fyysistä kuntoa

Jos olet urheilija, hieronta auttaa parantamaan fyysistä kuntoasi. Harjoittelun täydennyksenä hieronta pystyy vähentämään lihasjännitystä, parantamaan liikunnan suorituskykyä ja estämään vammoja varmistaaksesi, että pelaat aina parhaalla mahdollisella tavalla. 

Vähennä väsymystä

Pitkien ja kovien työtuntien jälkeen tunnet varmasti paljon stressiä! Tämän määrän stressiä vaikeuttavat hyvät yöunet ja levätä. Laadukkaan hieronnan avulla autat kehoasi vapauttamaan itsesi koko päivän aikana kertyneestä jännitteestä. 

Leikkauksen jälkeinen kivunlievitys

Hieronnassa on hienoa, että se voi lievittää kipua, jos olet ollut leikkauksessa. Leikkauksen jälkeisen kivunlievityshieronnan avulla kehosi verenkierto ja imusolmukkeet paranevat koko kehossa, mikä mahdollistaa paremman hapen kulun kehon kudoksiin ja elimiin ja vähentää sen turvotusta ja jäykkyyttä. Antaa kehollesi kyky parantaa itsensä nopeammin kohti toipumista.

 

Kasvojen saamisen edut Kauneus Hierontassa

Koe upeita kasvohoitoja täällä Kauneus Hieronta. Rentoudu ja hemmottele itseäsi omistetulla päivällä. Käytä tätä mahdollisuutta ansaitaksesi ansaitun tauon vilkkaasta elämästäsi. Lisäksi kasvoilla on paljon etuja sekä kehollesi että mielellesi, erityisesti hehkuvan ihon saavuttamiseksi. Joten, mitä sinä odotat? Varaa kasvohoito nyt!  

Hyvästi stressi ja ahdistus

Kasvohoidot voivat hieroa kehosi eri painepisteitä, mikä lievittää stressiä tai ahdistusta. Sen lisäksi, että sinulla on puhtaampi ja hehkuvampi ulkonäkö, ihostasi tulee terveempi. Voit myös tuntea itsesi virkistyneeksi, koska se on hieno tilaisuus rentoutua ja olla huolehtimatta mistään muusta. Jätä kaikki Kauneus Hierontan ystävällisen henkilökunnan käsiin virkistävästä kokemuksesta.

Aknitaistelu on todellista

Akne on yleinen ihosairaus, jonka aiheuttavat tukkeutuneet huokoset, jotka ovat täynnä öljyä ja kuolleita ihosoluja. Tästä on vaikea päästä eroon, mutta kasvohoidot voivat minimoida niiden määrän. Yli jatkuvien kasvohoitojen avulla voit vähentää huomattavasti kasvosi aknea. Kokeile Kauneus Hierontan parhaita kasvohoitoja välttääksesi arpia ihollesi.

Kosteus ja suojaus ovat tärkeitä

On tärkeää pysyä kosteutettuna, jotta ihosi olisi paremmalta. Sen lisäksi, että juomaan vettä usein, sinun on myös toteutettava toimenpiteitä ihon kosteuttamiseksi. Useimmat ihmiset tekevät virheen pesemällä kasvonsa kuumalla vedellä, mikä vahingoittaa ihoa ja riistää kosteuden. Kasvojen saaminen on hyvä tapa välttää ihon kuivumista, jota usein aiheuttavat ankarat sääolosuhteet ja auringonvalo. 

Ikuisesti nuori

ikääntyminen on väistämätön osa elämäämme, mutta voit vähentää sen vaikutuksia kasvojen avulla. Kasvohieronta stimuloi kollageenin kasvua, mikä estää ikääntymisen merkkejä. Katso nuori ja hehkuva vierailemalla Kauneus Hieronta kasvohoitoon. 

Sinä hehkutyttö

Iho voi kuivua helposti ja on altis vaurioille. Kasvot voivat kuitenkin suojata ihoamme ja pitää sen hehkuvana ja kosteutettuna. Tämä koskee erityisesti erikoistilaisuuksia, kuten häät, valokuvamahdollisuudet ja selfien ottaminen. Saavuta kaunis ja luonnollinen jokapäiväinen ilme pitämällä terve ja hehkuva iho parhaana versiona itsestäsi.

Kuorinta on tarve

Kuorinta on välttämätön askel terveellisen ja hehkuvan ihon saavuttamiseksi. Se on prosessi, joka voi poistaa kuolleet ihosolut, lisätä verenkiertoa ja antaa kasvoillesi puhtaan ja säteilevän hehkun. Onneksi kuorinta on mahdollista kasvohoitojen avulla. Varaa kuukausittainen kasvohoito osana ihonhoitorutiiniasi.

Tunne onnellisempi

Sen lisäksi, että kasvoille on iholle merkittäviä etuja, ne voivat myös vaikuttaa positiivisesti itseluottamukseen ja itsetuntoosi. Tunne onnesi lisääntyminen, kun ihosi näyttää paremmalta kuin koskaan. Kauneus Hierontan kaltaisen kylpylän vierailu on hyvä tapa vähentää stressiä. Mene ansaitsemallesi tauolle ja pidä elämäsi paras päivä.

Paraskollageenihoito

Paras kollageenihoito ilman injektiota 

Kollageeni on runsain proteiini, jota ihmiskehossa on löydetty ja valmistettu. Ne pitävät ihon näyttävän terveeltä, nuorelta, joustavalta ja elävältä. Se on myös vastuussa nuorekkaan näköisistä hiuksista ja hampaista. Tällaisen kemikaalin tuotanto voi kuitenkin heikentyä, mikä johtaa varhaisiin ikääntymisen merkkeihin. 

Monet lopulta luottavat kollageenin injektioihin. Prosessiin injektoidaan kollageenia suoraan ryppyihin ja virheisiin. Huono toteutus voi kuitenkin johtaa ihon punoitukseen, epämukavuuteen tai infektioon. Tällaisten riskien välttämiseksi voidaan harkita seuraavia kollageenihoitomenetelmiä, kuten Maria Alatalo ehdottaa:

Sitrus

Sitrushedelmissä, kuten appelsiineissa, sitruunassa ja kalkissa, on runsaasti C-vitamiinia. Tällä vitamiinilla on todettu olevan terve vaikutus kudosten paranemiseen. . Ne auttavat luomaan entsyymejä, jotka katalysoivat proliinin ja lysiinitähteiden hydroksylointia, mikä johtaa vakaan kollageenin tuotantoon. C-vitamiini voi tulla lisäravinteiden muodossa, jos et pidä hedelmien syömisestä. Muita vaihtoehtoja ovat ihonhoitotuotteiden, kuten voiteiden tai vartalon saippuan, käyttö.

Aloe Vera 

Kuten sitrushedelmissä, myös aloe vera sisältää C-vitamiinia. Sen lisäksi se sisältää myös A-vitamiinia, entsyymejä ja antioksidantteja. Tämän tuotteen merkittävin etu on, miten se voi helposti hoitaa aknea, palovammoja ja kuivaa ihoa. Ne voivat olla shampoota, vartalonpesua ja voiteita.

Aloe-uute voidaan ottaa myös suun kautta lisäravinteina. Se auttaa tuottamaan hyaluronihappoa ja kollageenia, jotka ovat molemmat välttämättömiä iholle. Se myös edistää solujen muodostumista parantumisen nopeuttamiseksi.

Ginseng

Ginseng on yleisimmin käytetty perinteisessä lääketieteessä tai teessä. Aivan kuten muutkin, ginseng voi olla myös lisä- tai ihonhoitotuote. Suun kautta otettava ginseng voi auttaa edistämään kollageenin tuotantoa verenkierrossa, joka kulkee iholle kaikkialle kehoon. 

Sillä on myös antioksidatiivisia ominaisuuksia, jotka suojaavat ihosoluja kaikilta vierailta kontaminaatioilta tai mutaatioilta estäen siten syöpää ja muita sairauksia. Hapettamattomat verisolut suojaavat käyttäjää myös sydänsairauksilta.

Vältä auringolle altistumista

Sen lisäksi, että sinun pitäisi syödä, tietäminen mitä välttää, on myös eräänlainen hoito. Auringon D-vitamiini voi olla tärkeä, mutta ultraviolettisäteet (UV) voivat vahingoittaa. Se polttaa ihon pinnan, joka tappaa tai heikentää soluja tehokkaasti. Jos näin tapahtuu, kollageenia ei käytetä yhtä tehokkaasti, kun ne kiertävät verenkiertoa. 

Hyaluronihapot Palattuaan

ruokavalioon, voidaan suunnitella koko päivän ruokavalio, joka koostuu pääasiassa korkeasta hyaluronihappopitoisuudesta. Tämä sisältää vihreät vihannekset, juurekset, soijapavut ja jopa luuliemen. Käytä tällaista ruokaa korvaamaan ruoka, joka sisältää runsaasti sokeria ja hiilihydraatteja, jotka vahingoittavat kollageeniproteiineja. 

Nämä ovat vain helpoin tapa hoitaa kollageenia. Maria Alatalo voi auttaa monimutkaisemmissa tapauksissa. Luota toistaiseksi näihin tuotteisiin ja niiden ravinteisiin sen sijaan, että käyttäisit injektioita tai muita lääkkeitä.

Tarkempiyleisimmistä ikääntymistä estävistä hoidoista

Tarkempi kuvaus yleisimmistä ikääntymisen vastaisista hoidoista 

Haluamme kaikki pysyä nuorina tai ainakin näyttää nuorilta. Vanheneminen on luonnollinen elämän prosessi. Se on hauskaa, kun opimme lisää oppitunteja ja kokemuksia matkan varrella. Peiliä katsellen alkaa kuitenkin havaita enemmän vikoja, joita ei ollut aiemmin. 

Rypyt, tummat täplät ja hienot viivat eivät todellakaan ole imartelevia, vaikka ne voivatkin olla luonnollisia. Valitettavasti kukaan ei ole vielä löytänyt nuoruuden lähdettä. Tämän ansiosta ei ole mitään tapaa pysyä ja näyttää nuorelta ikuisesti. Onneksi on hoitoja, jotka voivat saada meidät näyttämään lopettaneen ikääntymisen. 

Suuren joukon lääkäreitä ja terapeutteja, kuten Maria Alatalo, voimme taata, että sinulla on laadukas hoitokokemus täällä kanssamme. Joten tässä on tarkempi kuvaus joistakin suosituimmista anti-aging-hoidoista, joita meillä on. 

Kasvojen muotoilu 

Yksi suosituimmista hoidoista tähän mennessä on kasvojen muotoilu. Tämä auttaa estämään kasvojen sagging, etenkin niille, jotka ovat jo yli 40-vuotiaita. Tässä prosessissa kasvojen määrää pienennetään kasvojen rakenteen ylläpitämiseksi. 

Yksi yleisimmistä kasvojen muotoilussa käytetyistä täyteaineista on hyaluronihappo. Tämä aine on välttämätön juonteiden ja ryppyjen pehmentämisessä. Tämän vaikutukset voivat kestää jopa 18 kuukautta. 

Botuliinitoksiini (Botox)

Toinen suosittu ikääntymistä estävä hoito on botuliinitoksiini. Tämä hoito auttaa vähentämään kulmakarvoja ja variksen jalkoja, koska se estää lihastesi kiristymistä. Se ei jäädytä kasvosi kokonaan. Se auttaa kuitenkin rajoittamaan lihastesi liiallista liikettä. Näin kasvosi voivat näyttää rennommilta. 

Voi kestää viikon, ennen kuin ihmiset näkevät tämän täydelliset vaikutukset. Samaan aikaan tulokset voivat kestää jopa 3-4 kuukautta. 

PRP-neula,

jota kutsutaan myös vampyyrikasvoksi, verihiutaleiden rikas plasma (PRP) -neula ottaa näytteen potilaan omasta verestä. Sitten verihiutaleet eristetään, jotta niiden kasvutekijä voidaan ruiskuttaa takaisin ihoon. Sitten se ruiskutetaan ihoon, jotta se voi auttaa rakentamaan kollageenin ja elastiinin tuotantoa. 

Tämä hoito auttaa pienentämään huokoskokoa ja minimoimaan aknen arpeutumisen. 

Ihokalvo 

Tässä hoidossa käytetään erityistä pyörivää harjaa ihon ulkokerroksen poistamiseksi. Tällä tavoin uudet ihosolut kasvavat ja korvaavat poistetut. Tämän tekevät ihmiset, jotka haluavat päästä eroon ryppyistä ja ikäpisteistä.

Palautuminen tästä hoidosta kestää yleensä muutaman viikon. 

Yleiskatsaus 

Edellä mainittujen lisäksi on muitakin tapoja saada uusi ilme. Huolimatta siitä, mitä hoitoa haluat saada, voimme taata sinulle, että voit näyttää parhaiten näillä hoidoilla. Joten, jos haluat todella päästä eroon kaikista ikääntymisen merkkeistä, nämä hoidot ovat sinulle!

Useimmin kysytyt kysymykset

Useimmin kysytyt kysymykset 

Vaikka kasvohoidot ovat yksi perustavanlaatuisimmista hoidoista, joita voit saada viikonloppuna, siihen on vielä paljon kysymyksiä. Prosessin aikana ja sen eduissa on paljon väärää tietoa. Väärinkäsitysten selventämiseksi tässä on joitain usein kysyttyjä kysymyksiä:

Mikä on kasvohoito?

Se on pohjimmiltaan ihohoito, joka sisältää kasvojen kuorinnan höyryttämisen, uuttamisen, kuorinnan ja hieronnan. On myös paljon voiteita, joita käytetään kirkastamaan ja parantamaan ihosi nykyistä tilaa. Se voi myös vähentää stressiä ja estää ikääntymisen merkkejä. 

Kuinka voin valita oikean kasvohoidon?  

Se voi olla pelottavaa valita oikea kasvohoito, varsinkin jos olet ensikertalainen. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on tutkia haluamasi kasvohoito. Sinun on myös tunnistettava ihotyyppi. Se voi olla kuiva, öljyinen tai yhdistelmä. 

On parasta ensin ottaa yhteyttä ihotautilääkäriin varmistaaksesi, että hoito sopii ihotyyppiin ja ohjaa iho-ongelmasi. Tämä johtuu siitä, että he voivat myös suositella hoitoa, joka tyydyttää sinun tarpeesi.  

Kuinka monta kasvohoitoa tarvitsen ennen kuin näen tulokset? 

Alkeellisin kasvohoito voi vain puhdistaa, kosteuttaa, puhdistaa ja parantaa ihon kuntoa. Se riippuu myös haluamastasi hoidosta. Jotkut vaativat usein sisäänkirjautumista viikkoja, kuukausia tai jopa vuoden. Tämä johtuu siitä, että se riippuu myös elämäntavastasi vai imeykö ihosi tuotteita. Et kuitenkaan voi heti nähdä valtavaa eroa. 

Mitkä ovat pitkän aikavälin edut? 

No, se tekee ihostasi nuoremman, säteilevämmän ja terveemmän! Sinun on kuitenkin vaihdettava tai päivitettävä saamaasi kasvohoitoa, koska ihosi kunto muuttuu jatkuvasti. Tällä tavoin ihotautilääkäri voi myös havaita syntyvät iho-ongelmat. 

Kuinka kausivaihtelut vaikuttavat ihoni tilaan? 

Se ei ehkä ole ilmeistä, mutta myös ihosi käy läpi useita muutoksia joka kausi. Luonnon sääjakso ja jopa huoneen ilmastointi vaikuttavat ihosi nykyiseen tilaan. Tämä on myös syy, miksi sinun on muutettava ihonhoitorutiiniasi kauden muuttuessa. 

Matalat lämpötilat ja kylmä tuuli voivat kuivata ihosi ja jopa estää kasvojen öljyn luonnollisen tuotannon. Pitkäaikainen altistuminen auringolle voi myös aiheuttaa kuivumista … Siksi sinun on levitettävä enemmän kosteusvoidetta ja hydratoitava ihoasi. 

Mitä minun pitäisi tehdä ennen kasvohoitoa?

Ota kaikki irti meikistäsi tai jopa sitoa hiuksesi, jotta saat siitä kaiken irti. Miesten on myös oltava puhtaana ajeltu, ellei parrakas. On myös suositeltavaa käyttää mukavia vaatteita. 

Kuinka usein minun täytyy saada kasvot? 

Kasvohoito on suositeltavaa saada kerran kuukaudessa. Se riippuu kuitenkin halutusta lopputuloksesta. Voit myös pyytää kasvopaketteja. Lähetä meille vain sähköpostia, jotta voimme sopia tapaamisen Maria Alatalon kanssakosmetologi. 

Mitä odotat? Varaa aika ja pidä rentouttava kasvopäivä!

Ansaitsemasi kasvohoidotsinulla

Ansaitsemasi kasvohoidotsinulla 

Onkokova viikko? No, miksi et anna itsellesi rentouttavaa kasvohoitoa? Se kirkastaa ihon sävyä ja estää ikääntymisen merkkejä. Varmistamme myös, että käytämme korkealaatuisia ja luonnollisia tuotteita, jotka sopivat kaikille ihotyypeille myös herkimmälle iholle. 

Peruskasvohoito poistaa kuolleet ihosolut, puhdistaa huokoset ja vähentää ihon väriä. Parasta on, että se vähentää stressiä, joka aiheuttaa aknea, tulehdusta, notkeutumista ja ihon heikkenemistä. 

Sen lisäksi, että se vähentää stressiä, se myös puhdistaa ja puhdistaa ihosi poistamalla öljyn kertymisen. Se voi myös vähentää silmäpussien turvotusta. Tämä johtuu siitä, että käytämme silmänympärysvoiteita, joihin on lisätty vitamiineja ja kivennäisaineita.

Kasvojen perushoito sisältää kuorinnan, kasvohieronnan, uuttamisen ja höyryttämisen. Kasvohoitoja on erilaisia. Jotkut ovat esteettisiin tarkoituksiin, kun taas jotkut ovat lääketieteellisiin tarkoituksiin. Tässä on erilaisia ​​kasvohoitoja:  

Diamond Peel 

Se on ei-invasiivinen mekaaninen kasvohoito, joka poistaa ylimääräisen öljyn, lian ja kuolleet ihosolut. Parasta tässä hoidossa on, että se tekee ihostasi nuoremman ja säteilevämmän. Se on myös paras hoito, jos sinulla on hienoja arpia, laajentuneet huokoset, akne, aurinkovauriot ja epätasainen iho. 

Hydrafacial 

Se on yksi kuuluisimmista kasvohoidoista, joita kannattaa ehdottomasti kokeilla. Vesikasvot jättävät ihosi kirkkaaksi ja virkistäväksi. Tämä hoito poistaa kuolleen ihon ja tukkii huokosesi. Se sisältää myös kuorinnan, uuttamisen, kosteuttamisen, puhdistuksen, punavalohoidon ja antioksidanttisuojan kerroksen, joka paljastaa nuorekkaan näköisen ihon. 

IPL-ihon nuorentaminen 

Tunnetaan myös voimakkaana pulssi- ​​tai fotodynaamisena terapiana, ja se on ei-invasiivinen kasvohoito, joka hoitaa iho-olosuhteita ja poistaa valokuvausmerkit, kuten karkeat ihon tekstuurit, täplät ja ryppyjä. Tätä hoitoa voidaan käyttää myös kehon eri osissa. 

Tässä hoidossa käytetyt valoaallot vähentävät myös hyperpigmentaatiota ja stimuloivat ihoasi tuottamaan enemmän kollageenia ja elastiinia. Nämä luonnolliset ominaisuudet tekevät ihostasi kirkkaamman, kiinteämmän ja sileämmän. 

Laserpinnoitus 

Se on kasvohoitotyyppi, joka poistaa vaurioituneet ihokerrokset. Se on myös hoito, joka stimuloi kollageenin ja uusien ihosolujen tuotantoa. Se voi myös poistaa ja vähentää ryppyjä ja hienoja viivoja kasvoillasi ja niskallasi.   

Thermage 

Se on kuorimaton kasvojen nuorentava hoito, joka kiristää huokosiasi ja korostaa kasvojesi ja kaulasi ääriviivoja. Se käyttää myös ei-invasiivista radiotaajuutta, joka antaa sähkövirtaa stimuloimaan kollageenin luonnollista tuotantoa. Thermagea voidaan käyttää myös kaikille ihotyypeille.  

Mikrodermabrasio 

Se on kasvohoitotyyppi, joka poistaa ikäpisteet, ryppyjä ja aknearpia. Sen nimi saattaa kuulostaa ylivoimaiselta, mutta se tehdään itse asiassa kädessä pidettävällä instrumentilla pienten kiteiden suihkuttamiseksi ihollesi.

Etsitkö parasta paikkaa ansaitulle kasvohoidolle? No, sinun tulee ehdottomasti käydä klinikallamme. Etsi vain Maria Alatalokosmetologi. Nähdään pian!