Ansaitsemasi kasvohoidotsinulla

Ansaitsemasi kasvohoidotsinulla 

Onkokova viikko? No, miksi et anna itsellesi rentouttavaa kasvohoitoa? Se kirkastaa ihon sävyä ja estää ikääntymisen merkkejä. Varmistamme myös, että käytämme korkealaatuisia ja luonnollisia tuotteita, jotka sopivat kaikille ihotyypeille myös herkimmälle iholle. 

Peruskasvohoito poistaa kuolleet ihosolut, puhdistaa huokoset ja vähentää ihon väriä. Parasta on, että se vähentää stressiä, joka aiheuttaa aknea, tulehdusta, notkeutumista ja ihon heikkenemistä. 

Sen lisäksi, että se vähentää stressiä, se myös puhdistaa ja puhdistaa ihosi poistamalla öljyn kertymisen. Se voi myös vähentää silmäpussien turvotusta. Tämä johtuu siitä, että käytämme silmänympärysvoiteita, joihin on lisätty vitamiineja ja kivennäisaineita.

Kasvojen perushoito sisältää kuorinnan, kasvohieronnan, uuttamisen ja höyryttämisen. Kasvohoitoja on erilaisia. Jotkut ovat esteettisiin tarkoituksiin, kun taas jotkut ovat lääketieteellisiin tarkoituksiin. Tässä on erilaisia ​​kasvohoitoja:  

Diamond Peel 

Se on ei-invasiivinen mekaaninen kasvohoito, joka poistaa ylimääräisen öljyn, lian ja kuolleet ihosolut. Parasta tässä hoidossa on, että se tekee ihostasi nuoremman ja säteilevämmän. Se on myös paras hoito, jos sinulla on hienoja arpia, laajentuneet huokoset, akne, aurinkovauriot ja epätasainen iho. 

Hydrafacial 

Se on yksi kuuluisimmista kasvohoidoista, joita kannattaa ehdottomasti kokeilla. Vesikasvot jättävät ihosi kirkkaaksi ja virkistäväksi. Tämä hoito poistaa kuolleen ihon ja tukkii huokosesi. Se sisältää myös kuorinnan, uuttamisen, kosteuttamisen, puhdistuksen, punavalohoidon ja antioksidanttisuojan kerroksen, joka paljastaa nuorekkaan näköisen ihon. 

IPL-ihon nuorentaminen 

Tunnetaan myös voimakkaana pulssi- ​​tai fotodynaamisena terapiana, ja se on ei-invasiivinen kasvohoito, joka hoitaa iho-olosuhteita ja poistaa valokuvausmerkit, kuten karkeat ihon tekstuurit, täplät ja ryppyjä. Tätä hoitoa voidaan käyttää myös kehon eri osissa. 

Tässä hoidossa käytetyt valoaallot vähentävät myös hyperpigmentaatiota ja stimuloivat ihoasi tuottamaan enemmän kollageenia ja elastiinia. Nämä luonnolliset ominaisuudet tekevät ihostasi kirkkaamman, kiinteämmän ja sileämmän. 

Laserpinnoitus 

Se on kasvohoitotyyppi, joka poistaa vaurioituneet ihokerrokset. Se on myös hoito, joka stimuloi kollageenin ja uusien ihosolujen tuotantoa. Se voi myös poistaa ja vähentää ryppyjä ja hienoja viivoja kasvoillasi ja niskallasi.   

Thermage 

Se on kuorimaton kasvojen nuorentava hoito, joka kiristää huokosiasi ja korostaa kasvojesi ja kaulasi ääriviivoja. Se käyttää myös ei-invasiivista radiotaajuutta, joka antaa sähkövirtaa stimuloimaan kollageenin luonnollista tuotantoa. Thermagea voidaan käyttää myös kaikille ihotyypeille.  

Mikrodermabrasio 

Se on kasvohoitotyyppi, joka poistaa ikäpisteet, ryppyjä ja aknearpia. Sen nimi saattaa kuulostaa ylivoimaiselta, mutta se tehdään itse asiassa kädessä pidettävällä instrumentilla pienten kiteiden suihkuttamiseksi ihollesi.

Etsitkö parasta paikkaa ansaitulle kasvohoidolle? No, sinun tulee ehdottomasti käydä klinikallamme. Etsi vain Maria Alatalokosmetologi. Nähdään pian!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *