Paraskollageenihoito

Paras kollageenihoito ilman injektiota 

Kollageeni on runsain proteiini, jota ihmiskehossa on löydetty ja valmistettu. Ne pitävät ihon näyttävän terveeltä, nuorelta, joustavalta ja elävältä. Se on myös vastuussa nuorekkaan näköisistä hiuksista ja hampaista. Tällaisen kemikaalin tuotanto voi kuitenkin heikentyä, mikä johtaa varhaisiin ikääntymisen merkkeihin. 

Monet lopulta luottavat kollageenin injektioihin. Prosessiin injektoidaan kollageenia suoraan ryppyihin ja virheisiin. Huono toteutus voi kuitenkin johtaa ihon punoitukseen, epämukavuuteen tai infektioon. Tällaisten riskien välttämiseksi voidaan harkita seuraavia kollageenihoitomenetelmiä, kuten Maria Alatalo ehdottaa:

Sitrus

Sitrushedelmissä, kuten appelsiineissa, sitruunassa ja kalkissa, on runsaasti C-vitamiinia. Tällä vitamiinilla on todettu olevan terve vaikutus kudosten paranemiseen. . Ne auttavat luomaan entsyymejä, jotka katalysoivat proliinin ja lysiinitähteiden hydroksylointia, mikä johtaa vakaan kollageenin tuotantoon. C-vitamiini voi tulla lisäravinteiden muodossa, jos et pidä hedelmien syömisestä. Muita vaihtoehtoja ovat ihonhoitotuotteiden, kuten voiteiden tai vartalon saippuan, käyttö.

Aloe Vera 

Kuten sitrushedelmissä, myös aloe vera sisältää C-vitamiinia. Sen lisäksi se sisältää myös A-vitamiinia, entsyymejä ja antioksidantteja. Tämän tuotteen merkittävin etu on, miten se voi helposti hoitaa aknea, palovammoja ja kuivaa ihoa. Ne voivat olla shampoota, vartalonpesua ja voiteita.

Aloe-uute voidaan ottaa myös suun kautta lisäravinteina. Se auttaa tuottamaan hyaluronihappoa ja kollageenia, jotka ovat molemmat välttämättömiä iholle. Se myös edistää solujen muodostumista parantumisen nopeuttamiseksi.

Ginseng

Ginseng on yleisimmin käytetty perinteisessä lääketieteessä tai teessä. Aivan kuten muutkin, ginseng voi olla myös lisä- tai ihonhoitotuote. Suun kautta otettava ginseng voi auttaa edistämään kollageenin tuotantoa verenkierrossa, joka kulkee iholle kaikkialle kehoon. 

Sillä on myös antioksidatiivisia ominaisuuksia, jotka suojaavat ihosoluja kaikilta vierailta kontaminaatioilta tai mutaatioilta estäen siten syöpää ja muita sairauksia. Hapettamattomat verisolut suojaavat käyttäjää myös sydänsairauksilta.

Vältä auringolle altistumista

Sen lisäksi, että sinun pitäisi syödä, tietäminen mitä välttää, on myös eräänlainen hoito. Auringon D-vitamiini voi olla tärkeä, mutta ultraviolettisäteet (UV) voivat vahingoittaa. Se polttaa ihon pinnan, joka tappaa tai heikentää soluja tehokkaasti. Jos näin tapahtuu, kollageenia ei käytetä yhtä tehokkaasti, kun ne kiertävät verenkiertoa. 

Hyaluronihapot Palattuaan

ruokavalioon, voidaan suunnitella koko päivän ruokavalio, joka koostuu pääasiassa korkeasta hyaluronihappopitoisuudesta. Tämä sisältää vihreät vihannekset, juurekset, soijapavut ja jopa luuliemen. Käytä tällaista ruokaa korvaamaan ruoka, joka sisältää runsaasti sokeria ja hiilihydraatteja, jotka vahingoittavat kollageeniproteiineja. 

Nämä ovat vain helpoin tapa hoitaa kollageenia. Maria Alatalo voi auttaa monimutkaisemmissa tapauksissa. Luota toistaiseksi näihin tuotteisiin ja niiden ravinteisiin sen sijaan, että käyttäisit injektioita tai muita lääkkeitä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.