Useimmin kysytyt kysymykset

Useimmin kysytyt kysymykset 

Vaikka kasvohoidot ovat yksi perustavanlaatuisimmista hoidoista, joita voit saada viikonloppuna, siihen on vielä paljon kysymyksiä. Prosessin aikana ja sen eduissa on paljon väärää tietoa. Väärinkäsitysten selventämiseksi tässä on joitain usein kysyttyjä kysymyksiä:

Mikä on kasvohoito?

Se on pohjimmiltaan ihohoito, joka sisältää kasvojen kuorinnan höyryttämisen, uuttamisen, kuorinnan ja hieronnan. On myös paljon voiteita, joita käytetään kirkastamaan ja parantamaan ihosi nykyistä tilaa. Se voi myös vähentää stressiä ja estää ikääntymisen merkkejä. 

Kuinka voin valita oikean kasvohoidon?  

Se voi olla pelottavaa valita oikea kasvohoito, varsinkin jos olet ensikertalainen. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on tutkia haluamasi kasvohoito. Sinun on myös tunnistettava ihotyyppi. Se voi olla kuiva, öljyinen tai yhdistelmä. 

On parasta ensin ottaa yhteyttä ihotautilääkäriin varmistaaksesi, että hoito sopii ihotyyppiin ja ohjaa iho-ongelmasi. Tämä johtuu siitä, että he voivat myös suositella hoitoa, joka tyydyttää sinun tarpeesi.  

Kuinka monta kasvohoitoa tarvitsen ennen kuin näen tulokset? 

Alkeellisin kasvohoito voi vain puhdistaa, kosteuttaa, puhdistaa ja parantaa ihon kuntoa. Se riippuu myös haluamastasi hoidosta. Jotkut vaativat usein sisäänkirjautumista viikkoja, kuukausia tai jopa vuoden. Tämä johtuu siitä, että se riippuu myös elämäntavastasi vai imeykö ihosi tuotteita. Et kuitenkaan voi heti nähdä valtavaa eroa. 

Mitkä ovat pitkän aikavälin edut? 

No, se tekee ihostasi nuoremman, säteilevämmän ja terveemmän! Sinun on kuitenkin vaihdettava tai päivitettävä saamaasi kasvohoitoa, koska ihosi kunto muuttuu jatkuvasti. Tällä tavoin ihotautilääkäri voi myös havaita syntyvät iho-ongelmat. 

Kuinka kausivaihtelut vaikuttavat ihoni tilaan? 

Se ei ehkä ole ilmeistä, mutta myös ihosi käy läpi useita muutoksia joka kausi. Luonnon sääjakso ja jopa huoneen ilmastointi vaikuttavat ihosi nykyiseen tilaan. Tämä on myös syy, miksi sinun on muutettava ihonhoitorutiiniasi kauden muuttuessa. 

Matalat lämpötilat ja kylmä tuuli voivat kuivata ihosi ja jopa estää kasvojen öljyn luonnollisen tuotannon. Pitkäaikainen altistuminen auringolle voi myös aiheuttaa kuivumista … Siksi sinun on levitettävä enemmän kosteusvoidetta ja hydratoitava ihoasi. 

Mitä minun pitäisi tehdä ennen kasvohoitoa?

Ota kaikki irti meikistäsi tai jopa sitoa hiuksesi, jotta saat siitä kaiken irti. Miesten on myös oltava puhtaana ajeltu, ellei parrakas. On myös suositeltavaa käyttää mukavia vaatteita. 

Kuinka usein minun täytyy saada kasvot? 

Kasvohoito on suositeltavaa saada kerran kuukaudessa. Se riippuu kuitenkin halutusta lopputuloksesta. Voit myös pyytää kasvopaketteja. Lähetä meille vain sähköpostia, jotta voimme sopia tapaamisen Maria Alatalon kanssakosmetologi. 

Mitä odotat? Varaa aika ja pidä rentouttava kasvopäivä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.