Kauneus Hieronta: Hieronnan perusteet

Täällä Kauneus Hierontassa haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen hierontakokemuksen. Hieronnan saaminen on erittäin rentouttavaa toimintaa, mutta jotkut ihmiset, erityisesti ensikertalaiset, voivat olla hermostuneita hieronnasta. 

Auttaaksemme poistamaan nämä värinät, olemme koonneet joitain asioita, jotka on muistettava seuraavan kerran, kun hemmottelet itseäsi hieronnalla. 

Käy suihkussa

Vaikka hierontaterapeutti ei välitä tai puhu, olisi kaikkien parasta, jos voisit mennä hierontaan tuoreena suihkusta. Tämä ei ainoastaan ​​auta hierojaa, vaan se on myös hyvä henkilökohtaisen hygienian käytäntö. 

On myös tärkeää huomata, että vanha tai kuivattu hiki on haisevampaa ja uusi hiki ei ole niin suuri ongelma. Loppujen lopuksi hiki on luonnollista tietyille hierontatyypeille, kuten urheiluhieronnalle.

Älä ole ujo 

Hierontahuone on arvosteluton alue, sinun ei tarvitse huolehtia kehosi ulkonäöstä astuessasi jalkaan laitoksessamme. Hieronnan päätavoite on auttaa kehoa, lihaksia ja niveliä rentoutumaan, mikä voi olla vaikeaa saavuttaa, jos stressaat kehostasi.

Hierontaterapeutit eivät välitä kehosi ulkonäöstä, niiden ainoa tarkoitus on lievittää stressiä, lievittää lihasjännityksiä ja tuoda rentoutusta koko kehollesi.

Pukeudu mukavasti Pukeudu mukavasti

riippuen laitoksesta tai saamastasi hieronnasta. Jotkut maat tekevät hierontaa alastomana vain pyyhkeellä peitettynä ruumiinosiensa päälle. Mutta jos et ole tyytyväinen siihen, voit aina pukeutua mukavasti.

On suositeltavaa, että jos aiot käyttää vaatteita hieronnan aikana, muista käyttää joustavia tai joustavia materiaaleja. Älä käytä jotain, joka voi häiritä hierontaa tai jotain, joka voi olla hierojan vaikea vaivata.

On ok nukahtaa

Kuten olemme jo todenneet, hieronnan saaminen on erittäin rentouttavaa, mikä tarkoittaa, että voit helposti nyökkää, kun hieronta on niin hyvää. Jos sinusta tuntuu, että aiot nukahtaa, älä pelkää tehdä niin, koska tämä on täysin normaalia tuntea.

Jos ajattelet, että haluat pysyä hereillä koko hieronnan, koska maksoit siitä, et menetä, jos nukahdat. Kehosi saa silti rentoutumista ja maksimaalisen hyödyn hieronnasta.

Älä pelkää kommunikoida

Luota meihin, kun sanomme tämän, haluamme, että saat parhaan mahdollisen rentoutumisen. Joten kun sinusta tuntuu epämukavalta, onko hieroja liian kova tai pehmeä, älä pelkää kertoa heille. 

Jos et pidä tietystä tekniikasta tai et pidä hieronnan paineesta, puhu, koska tämä voi suuresti auttaa hierojaa antamaan sinulle rentouttavan kokemuksen. Vaikka sinun pitäisi mennä kylpyhuoneeseen istunnon keskellä, älä pelkää anteeksi hierontaa. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *