Kauneus Hieronta: 7 syytä saada hieronta

Me Kauneus Hierontassa uskomme hyvän hieronnan tärkeyteen. Kun tartumme niin moniin sitoumuksiin elämässämme, meillä on tapana ylittää itsemme ja vahingoittaa kehoamme. Kyllä, haluamme nauttia elämästä tekemällä tärkeää työtä tai tekemällä uusia ja mielenkiintoisia asioita, mutta keho tarvitsee myös tauon kaikkien näiden asioiden tekemisestä kerralla. 

Auta sinua hallitsemaan kaikkia tekemiäsi asioita harkitsemalla aikaa saada hyvä hieronta. Loppujen lopuksi se ei ole vain rentoutumista, se on hyvä myös kehosi eri puolille. Tässä on 7 syytä, kuinka se auttaa sinua: 

Lisää immuunijärjestelmää.

Kymmenet yön yli yöpyvien välittömien määräaikojen ylittäminen voivat vaikuttaa suuresti fyysiseen terveyteesi. Ihmiset joutuvat nukkumaan 8 tuntia päivässä, joten usean yön vetäminen voi aiheuttaa immuunijärjestelmän epäonnistumisen. Vaikka onkin vielä parempi nukkua, voit parantaa immuunijärjestelmääsi hieronnalla. Hyvä hieronta auttaisi lisäämään kehon tappaja-T-solujen muodostumista, jotka torjuvat viruksia.

Paranna mielenterveyttä ja hyvinvointia

Kun tunnet itsesi hukkua, sinulla on taipumus tuntea joko uskomattoman pelkoa hallinnan puutteesta tai masentunut, jos sinusta tuntuu, että et ole tarpeeksi hyvä. Näiden valtavien tunteiden ei kuitenkaan tarvitse olla toistuva asia! Hieronnalla terapeutti pystyy lievittämään tuntemasi jännityksen asettamalla mielesi ja kehosi rennossa tilassa. 

Paranna verenkiertoa

Jos elimistössäsi on paljon jännitystä lihaksissa, veri ei kiertää kunnolla kehossa, jotta se voisi parantua kunnolla sairauksista ja vammoista. Hyvällä hieronnalla terapeuttien käyttämä paine poistaa kuitenkin kehosi jännityksen auttaakseen verenkiertoa tärkeillä alueilla.

Poistaa myrkkyjä

Monien ympäristötekijöiden ja mahdollisesti epäterveellisen elämäntavan takia useimmat meistä absorboivat henkeä uhkaavia toksiineja kehoomme. Voimme kuitenkin lievittää näitä toksiineja tekemällä hyvän hieronnan! Koska hierontaterapeutti stimuloi kehon pehmytkudoksia, tämä auttaa sitä vapauttamaan myrkkyjä veresi ja imusuonten kautta.

Paranna fyysistä kuntoa

Jos olet urheilija, hieronta auttaa parantamaan fyysistä kuntoasi. Harjoittelun täydennyksenä hieronta pystyy vähentämään lihasjännitystä, parantamaan liikunnan suorituskykyä ja estämään vammoja varmistaaksesi, että pelaat aina parhaalla mahdollisella tavalla. 

Vähennä väsymystä

Pitkien ja kovien työtuntien jälkeen tunnet varmasti paljon stressiä! Tämän määrän stressiä vaikeuttavat hyvät yöunet ja levätä. Laadukkaan hieronnan avulla autat kehoasi vapauttamaan itsesi koko päivän aikana kertyneestä jännitteestä. 

Leikkauksen jälkeinen kivunlievitys

Hieronnassa on hienoa, että se voi lievittää kipua, jos olet ollut leikkauksessa. Leikkauksen jälkeisen kivunlievityshieronnan avulla kehosi verenkierto ja imusolmukkeet paranevat koko kehossa, mikä mahdollistaa paremman hapen kulun kehon kudoksiin ja elimiin ja vähentää sen turvotusta ja jäykkyyttä. Antaa kehollesi kyky parantaa itsensä nopeammin kohti toipumista.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *