Kauneus Hieronta: Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Kauneus Hieronta: Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Arvostamme asiakkaidemme palautetta, koska ne auttavat määrittämään asioita, joita meidän on parannettava laitoksessamme. Tässä on joitain kommentteja aiemmilta asiakkailtamme Kauneus Hierontassa;

Asiakas 1: Emma L.

Koska olin tuntenut kehokipua viime aikoina, ystäväni suositteli Kauneus Hierontaa. Yritin heidän akupunktiohierontaa ensimmäistä kertaa ja istunnon jälkeen tunsin heti helpottuneen ruumiin kivusta. Olin paljon rauhallisempi ja ruumiini tuntui kevyemmältä. 

Vaikka olin hermostunut kokeilemaan hoitoa aluksi, koska pelkäsin neuloja, olin yllättynyt, kun en tuntenut kipua ollenkaan. Oli vain kevyt pistely, joka oli samanlainen kuin muurahaisen purema, mutta muu kuin muu hoito oli mukavaa. 

Kaikki johtuu terapeutini lempeistä käsistä ja avuliaasta henkilökunnasta, jotka varmistivat, että olin kodikas koko istunnon ajan.

Asiakas 2: Claude H.

Varasin ajan heidän aktiiviseen vapautushoitoonsa, koska ruumiini on ollut liikaa stressiä lentopallon pelaamisen vuoksi. Heräsin aina kipeällä ruumiilla, enkä tuskin voinut liikuttaa raajojani.

Onneksi äitini ohjasi minut Kauneus Hierontaan ja ilmoittautuin heti, ennen kuin lähtö loppui. Hoito oli edullista vaarantamatta palvelun laatua.

Istunnon jälkeen raajat tuntuivat rennommilta ja kipu väheni merkittävästi. Voin liikuttaa kehoni vapaasti ilman vaikeuksia.

Asiakas 3: Aimi T.

Olen aina halunnut kokeilla thai-hierontaa, joten varasin istunnon Kauneus Hierontaan. Koska olen käynyt lukemattomissa kylpylöissä aiemmin, voin sanoa, että henkilökunnan jäsenet ovat mukavia ja he usein tarkistavat sinut, tarvitsetko mitään.

Hoidon aikana oli ilmeistä, että terapeutilla on ollut paljon aikaisempaa kokemusta, koska hänen liikkeensa olivat varmoja ja varovaisia. Hänen painostuksensa kehoni eri osiin oli vain tarpeeksi rentouttamaan lihaksia vahingoittamatta. 

Hieronta sisälsi erilaisia ​​venytysharjoituksia ja ryhtiä, jotka auttoivat rentoutumaan kehoni jälkeenpäin. Vaikka olin tuntematon thaimaalaisessa hieronnassa käytetyt tekniikat, olin mukava koko ajan. Suosittelen tätä kaikille, jotka haluavat kokea erinomaisia ​​hierontahoitoja kohtuuhintaan.

Asiakas 4: Chai B.

Kauneus Hierontan aromaterapiahieronta oli erilainen kuin mikään muu kokenut hieronta. Esteettisesti miellyttävien yhteisten tilojen lisäksi tässä kylpylässä on mukavimmat hierontahuoneet, joita olen kokeillut.

Lakanat olivat pehmeitä ja haisivat puhtailta, ja kaikki laitteet oli järjestetty huoneen yhteen nurkkaan. Ne tarjoavat myös muita tarvikkeita, joita saatat tarvita hieronnan aikana, mukaan lukien kudokset, hiusneulat, pullotettua vettä ja laajan valikoiman hierontaöljyjä.

Valitsin kalkin eteerisen öljyn hierontaani. Öljyllä oli upea sitrushedelmien tuoksu, joka tuo sinut hyvään tuulelle. Pidin siitä eniten siitä, että se ei ollut liian rasvainen, joten se ei saanut minut tuntemaan oloni epämukavaksi hoidon jälkeen.