Kauneushoitola

Maria Alatalon kauneushoitolapalvelut Maria Alatalon kauneushoitola

on korkealaatuinen laitos Tornion keskustassa osoitteessa Torikatu 9. Kaupan pääteemana on tarjota asiakkaille erittäin rentouttava ympäristö täydentääkseen hotellin pehmeää ja lohduttavaa kosketusta. kosmetologi. Asiakas tuntee olonsa kotoisaksi ja mukavaksi Maria Alatalon upean kosketuksen kanssa.

Palvelut ja hinnat

Maria Alatalo tarjoaa muutamia kauneudenhoitopalveluita. Se sisältää kasvo-, pedikyyri-, manikyyri-, kulmakarvojen ja ripsien hoidot. Kaupassa käytettyjä tuotteita voi ostaa itse. Tämä voi vähentää asiakkaiden kustannuksia! Kauneussalongissa on kaikenlaisia ​​ihonhoito- ja kosmeettisia tuotteita muutamalta Maria Alatalon huolella valitsemalta tuotemerkiltä!

Kasvohoito Kasvohoitopalvelu

on yritys hoitaa kasvojen ihoa. Ajatuksena on tarjota rauhoittava hoito höyry-, vesi- ja ihonhoitotuotteilla. Tämä voi kuoriutua ja kosteuttaa ihoa ja lisätä samalla ravintoa terveellisillä ainesosilla. 

Asiakkaan on ensin puhuttava ihonsa tilasta. Maria Alatalo voi tehostaa kasvohoitoprosessia tyypilliselle iholle. Paras tapa aloittaa on sanoa, oletko herkkä vai ei, vai onko sinulla allergioita. 

Maria Alatalo käyttää Doctor Eckstein -sarjaa saksalaisia ​​ammattilaisia. Ainoastaan ​​aktiivisia ainesosia käytetään näiden tuotteiden valmistamiseen parhaasta laadusta ja huolellisesti tutkituista raaka-aineista. Nämä on suunniteltu tukemaan ihon luonnollisia toimintoja, joten ne sopivat kaiken tyyppiselle iholle.

Prosessi sisältää myös kulmien puhdistuksen ja hieronnan hartioille ja kasvoille. Tarvittaessa tehdään ihon mekaaninen puhdistus, mutta maksu pysyy samana. Kasvohoito on 64 €. Hoito voi kestää jopa kokonaisen tunnin. 

Ihonpuhdistus

Tämä on halvin ja yksinkertaisin ihonhoito kauneushoitolassa. Kasvojen ihonpuhdistus sisältää alkupuhdistuksen, ihon lämmityksen ja kuorinnan. Se sisältää maski hoidon loppuun mennessä. Mekaanista ihonpuhdistusta tarjotaan tarvittaessa. Hinta on 49 € ja se kestää vain enintään 45 minuuttia.

Timanttikuori

Timanttihionta eli timanttikuori on prosessi, jossa käytetään synteettistä timanttia, joka on kiinnitetty pieneen tyhjiömäiseen instrumenttiin. Ajatuksena on ”irrottaa” kuolleet solut ja muu lika kasvoista. Se voi myös auttaa ratkaisemaan seuraavat iho-ongelmat:

  • Arvet 
  • Suuret huokoset
  • Pienet rypyt
  • Aknen puhkeaminen
  • Epätasainen ihon sävy
  • ja tulehtumaton valkopää.

Se voi näyttää pelottavalta, mutta prosessi on kivuton ja rentouttava. Tuloksena on heti kirkastunut ja sileä iho ensimmäisen hoidon jälkeen! Se auttaa myös ihoa imemään hoitoaineita, joten sitä tarjotaan yleensä osana muita kasvohoitopalveluja. Se voi maksaa jopa 57 € ja saattaa kestää 50 minuuttia. Prosessi päättyy naamioon ja hoitovoiteeseen.

Erityinen kasvohoito 

Erityinen kasvohoito sisältää ihonpuhdistuksen ja kasvohoidot samassa pakkauksessa. Se on huomattavasti halvempaa kuin joutua maksamaan molemmista palveluista kerralla vain 79 eurolla. Hoito sisältää myös tehoampullit huokosten käsittelyyn ja kunnostamiseen. Se voi kestää korkeintaan 75 minuuttia.

Silmienhoito

Tätä prosessia voidaan tarjota hintaan 29 € erillisenä palveluna. Sen hinta kuitenkin lasketaan 19 euroon, jos se yhdistetään mihin tahansa yllä olevaan kasvohoitoon. Tähän sisältyy silmien ihohieronta, kosteuttava ja kiinteyttävä silmänaamio sekä silmävoide. Prosessi voi kestää vain 25 minuuttia.

Pedikyyri 

Maria Alatalo tarjoaa pedikyyri-spa-hoitoja. Siihen kuuluu rentouttava jalkahieronta ja poreallas vettä sekoitettuna upean aromaattisen öljyn kanssa. Ennen sitä siihen kuuluu myös puhdistus, joka pehmentää callousia ja poistaa pohjan jännityksen muutamalla voimakkaalla vedolla. Jalat voivat imeä ammeeseen annosteltuja ravinteita, kun taas Maria Alatalo antaa sinulle hyvän terapeuttisen hieronnan. 

Pedikyyri sisältää myös kynsinauhojen hoidon ja kynsien hoidon. Prosessi maksaa 55 € ja kestää koko tunnin alusta loppuun.

Manikyyri

Tietysti kynsiin tulisi olla myös erityinen herkku! Prosessiin sisältyy hoito, käsinpesu ja käsien hieronta lämpimällä vedellä! Prosessi päättyy kauniilla kynsilakalla. Se maksaa 32 € ja kestää vain 30 minuuttia. 

Hemmotteleva pedikyyri

Hemmotteleva pedikyyri on yhdistelmäpaketti pedikyyriin, manikyyriin ja ihonpuhdistukseen, ja siinä on maski ja hierontaa. Prosessi maksaa vain 65 € ja kestää 75 minuuttia!

Ripsien ja kulmakarvojen hoito

Se ei ole kauneussalonki ilman kosmetiikkaa! Maria Alatalon pääpalvelu sisältää pidennykset, veistokset ja kulmien ja ripsien pidennykset!

Ripsien ja kulmakarvojen

puolipysyvä sävytys Pysyvä sävytys sisältää kulmakarvojen ja ripsien pysyvän värjäyksen väriaineella. Tähän prosessiin liittyy kemikaalien levittäminen silmien lähelle, joten älä yritä tehdä tätä yksin tai ilman ammatillista apua. Ripsien ja kulmien sävytys on täydellinen ratkaisu, jotta valitsemasi hiusväri näyttää luonnolliselta!

Jos olet koskaan huomannut, ihmiset, jotka valkaisivat hiuksensa platinablondiksi tai värjäsivät sen punaiseksi, näyttävät pois, mutta eivät voineet osoittaa, miksi se näyttää luonnottomalta. Tämä johtuu siitä, että heidän ripsensä ja kulmakarvansa ovat edelleen luonnollisessa värissään eivätkä sovi hiuksiin ollenkaan. 

Ripsien ja kulmien värjäys kestää vain 4 kuukautta, mutta se voi olla ’pysyvää’ säännöllisten korjausten avulla. Alkuperäinen prosessi maksaa 27 euroa, mutta se maksaa vain 20 euroa, jos se yhdistetään kasvojen tai silmien hoitoon.

Puolipysyvä maalaus ja ripsien kulmien muotoilu Meikkien suhteen

hienovaraiset jäljet ​​tekevät kaiken eron. Voi huomata, että ihmisillä, joilla on hyvin kauniit silmät, on ripsiväri silmäluomiensa reunalla. Usein he piirtävät pienen, huomaamattoman vinon silmänsä mantelimaisen aukon kulmaan. 

Näitä hienovaraisia ​​merkintöjä käytetään tekemään heidän silmänsä paremmin muiden nähtäväksi. Ne ovat pieniä ja helposti unohdettavissa, ellei niitä tuijota tarkasti. Maria Alatalo voi levittää puolipysyvän merkinnän huolellisesti levittämällä sävyä. Se voi myös kestää 4 kuukautta, mutta pitkittyy huollolla. Se maksaa vain 17 euroa, mutta voi olla yhtä halpa kuin 10 euroa yhdistettynä muuhun kasvo- tai silmähoitoon.

Puolipysyvä 

kulmakarvojen kulmasuunnittelu Kulmakulmien muotoilu tai kulmien muotoilu on yksi nykyaikaisen yhteiskunnan halutuimmista taidoista. Piirretyt kulmakarvat ovat riittävän yleisiä, jotta monet voivat käyttää sitä omaan päivittäin. Jotkut eivät kuitenkaan halua kokea samoja ongelmia päivittäin, koska heillä on kiireinen aikataulu. Maria Alatalo voi tarjota puolipysyvän ratkaisun.

Syy siihen, miksi monilla ei ole varmuutta vetää pysyvää otsaansa, on juuri se, että sitä on vaikea poistaa. Tee virhe ja se on siellä seuraavien 4 kuukauden ajan. Se ei myöskään ole niin helppoa kuin viivan kirjoittaminen. Monet pitävät parempana laadukkaasta piirustuksesta, jossa on kuvioita ja varjoja, joita vain asiantuntija voi tehdä. Maria Alatalo on yksi tällaisista asiantuntijoista ja palvelu maksaa 17 euroa. Se maksaa vain 10 € yhdistettynä muuhun kasvo- tai silmähoitoon.

Yksinkertainen kulmakarvojen suunnittelu

Jotkut ihmiset saattavat olla tyytyväisiä siihen, että heillä on mestarillisesti muotoiltu kulmakarvat vain yhden päivän. Tämä palvelu on 13 € ja on täydellinen tarjous ihmisille, jotka eivät ole kovin kiinnostuneita meikkeistä, mutta joilla on juhlia samana päivänä.

Puolipysyvä ripsien curling

Ripsien curling on toinen palvelu, jonka voi tehdä yksin yksinkertaisella muunnoksella. Sen tekeminen voi kuitenkin olla vaarallista, koska monet lopulta vetävät ripsensä kokonaan pois kiharrin vikaantumisen tai ripsiväri tarttumisen takia.

Vaikka ripsien käpristyminen tuntuu yksinkertaiselta, tuntuu siltä, ​​että perm-levityksellä on törkeää hintaa, joka on 59 euroa. Prosessi käy läpi ikävän ja muuten vaarallisen prosessin. Se on kuitenkin täysin turvallinen ja rentouttava menettely asiantuntijan, kuten Maria Alatalon, käsissä!

Ripsipidennykset

Ripsipidennykset ovat jälleen yksi tylsä ​​menettely Maria Alatalon kauneushoitolalle. Prosessiin kiinnitetään synteettiset ripset säikeittäin luonnollisiin ripsisiin. Tähän liittyy iholle ja silmille täysin turvallisten liimojen käyttö. Jotkut ihot voivat kuitenkin olla liian herkkiä, joten puhu, jos jokin tuntuu kutisevalta tai pistävältä. 

Ripsien pidennykset kestävät jopa kuusi viikkoa, mutta täydellinen aika sen ylläpitämiseen on neljännen tai viidennen viikon sisällä. Asennus maksaa 79 € ja ylläpitokustannus 55 €. Voisit odottaa, että ne putoavat luonnollisilla ripsilläsi, tai voit poistaa ne 20 eurolla. 

Ota yhteyttä

Kaikki yllä mainitut hinnat sisältävät jo palvelumaksun, käytetyt tuotteet ja arvonlisäveron. Asiakas voi viedä kotiin, mitä tuotteista on jäljellä, jotta hän voi jatkaa hoitoa kotona. Yksi asia, jonka asiakkaan on muistettava, on se, että Maria Alatalon myymälä voi palvella vain muutamia asiakkaita päivässä. Tee aina varaus ennen vierailua. Kauppa on harvoin vapaa.